Uppföljningsprocessen ger stöd i uppföljningsarbete med fokus på både utveckling och kontroll och riktar sig till förtroendevalda och tjänstemän med ansvar för kommunen, landstingets eller regionens uppföljning.

Uuppföljningsprocessen är en fördjupande del av uppföljningsguiden har tagits fram av Sveriges Kommuner och Landstings (SKL).

Startsida Uppföljningsguiden

Vi arbetar med att ständigt förbättra webbplaten Uppföljningsguiden. Kontakta gärna oss och lämna dina synpunkter eller tips.

Kontakta oss

Standarder

  • Vi har strävat efter att bygga vår webbplats i enlighet med de internationella riktlinjer för tillgänglighet som beskrivs i W3C:s dokument Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.0.
  • För innehållet använder vi HTML5 och presentationen styrs via Cascading Style Sheets (CSS) 2.1 samt delar av CSS 3.
  • Webbplatsen bygger på öppen källkod och är skriven i Hypertext Preprocessor (PHP).

Webbläsare

  • Webbplatsen fungerar i alla vanliga moderna webbläsare som följer ovan nämnda standarder. Information går att läsa även med äldre webbläsare men då utan formgivningen.
  • Webbplatsen har en responsiv design som anpassar webbplatsen så att användarupplevelsen blir bra oavsett om den besöks via mobil, surfplatta eller dator.

Kakor (cookies)

På webbplatsen används kakor. En kaka är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator.

Kakor på Uppföljningsguiden.se

Ansvarig för webbplatsen

Sveriges Kommuner och Landsting är ansvarig för att innehållet på denna webbplats och följer de regler som gäller enligt lag.

Kontakta oss

Kontakt

Lars Kolmodin

08-452 74 39

lars.kolmodin@skl.se