En kaka (cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner.

Så här hanterar webbplatsen kakor

  • Uppföljningsguiden och uppföljningsprocessen använder kakor på sin webbplats, www.uppfoljning.se, för att kunna se statistik över vad som besöks samt hålla reda på besökarens förfrågningar mot webbplatsen.
  • På webbplatsen har vi tillsvidare ingen funktion för aktivt samtycke utan tillämpar den tidigare principen att vi antar att om du inte samtycker stänger din webbläsares funktion för lagring av cookies.

Kakor som webbplatsen använder

Nedan följer en redovisning av de kakor som används på vår webbplats. Observera att det kan finnas kakor som är knutna till någon speciell del eller funktion på webbplatsen som inte är generell.

Om det finns några felaktigheter eller om du har några frågor kring de kakor som används på den här webbplatsen kan kontakta oss.

Kontakta oss

_utma

En permanent kaka som används av statistikverktyget Google Analytics. Den förfaller två år från det att den sattes eller senast uppdaterades. Kommer ifrån www.uppfoljningsguiden.se.

_utmb

Tillfällig kaka som används av statistikverktyget Google Analytics. Den förfaller 30 min från det att den sattes eller senast uppdaterades. Kommer ifrån www.uppfoljningsguiden.se.

_utmc

Tillfällig kaka som används av statistikverktyget Google Analytics. Den förfaller när du stänger din webbläsare. Kommer ifrån www.uppfoljningsguiden.se.

_utmz

Google Analytics

En permanent kaka som används av statistikverktyget Google Analytics. Den förfaller sex månader från det att den sattes eller senast uppdaterades. Kommer ifrån www.uppfoljningsguiden.se.

Information om kakor som används av Google Analytics

Kakor används även för standardiserad delningsfunktionalitet för Facebook och Twitter

Information om kakor som används av Facebook

Information om kakor som används av Twitter

Kontakt

Lars Kolmodin

08-452 74 39

lars.kolmodin@skl.se